Diensten

Wat kunnen wij voor jou doen? Zet ons aan het werk!

Wat doen we?

Wij bouwen websites en verbeteren online vindbaarheid.

Ontzorgen

Geen stress meer om allerlei randzaken zoals het technisch inregelen van een website. Maar doen waar je goed in bent: jouw business runnen. UDEON sluit aan op jouw behoefte en werken volgens onze kernwaarden.

Website op maat

01

Wij bouwen een website die voldoet aan jouw wensen en is volledig op maat gemaakt. Wij nemen het gehele proces van ontwerp tot live gaan op ons, zodat jij kan blijven ondernemen. 

Webshop

02

Een webshop sluit aan op je producten, is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Laat ons dat voor je regelen! Wij bouwen je webshop terwijl jij met je inventaris aan de slag kan!

One Page Website

03

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Met de One Page Website zit je veilig. Een website van één pagina als online visitekaartje. En wij doen al het werk!

Google Maps Optimalisatie

04

Google is de bekendste online zoekmachine ter wereld.  Je website maar ook je Google Maps weergave komt naar voren bij een zoekopdracht. Dit is je eerste communicatie mogelijkheid met de klant. Zet ons aan het werk en wij zorgen voor een goede weergave.

Onderhoud & Beheer

05

Wij zijn er voor de ondernemer en nemen je hosting en onderhoud uit handen. Geen tijdsinvestering in alle technische rompslomp. Gewoon genieten van je website of webshop.

Enthousiast geworden?

Wij bespreken graag je wensen in een gratis intake gesprek. Een offerte is altijd gratis en vrijblijvend!

Wij gebruiken functionele cookies voor de best mogelijke website ervaring.