Onze werkwijze

Wij werken met heldere duidelijke afspraken zonder verassingen achteraf.

Stap voor stap inzichtelijk

Om het werkproces zo helder mogelijk te maken hebben we dit uitgewerkt in 7 stappen. Zodat jij je niet druk hoeft te maken en elk moment weet waar je aan toe bent. 

Wat fijn dat je ons aan het werk wilt zetten! In ons intake gesprek maken we kennis met elkaar, luisteren we naar je wensen en stellen we vragen om een compleet beeld te krijgen.

Na ons intake gesprek gaan wij aan de slag om je wensen en behoefte om te zetten in een gratis vrijblijvende offerte.
Als het nodig is lichten we deze graag toe. 

Super! Je bent akkoord met de offerte. Je zet ons aan het werk! In dit opstart gesprek gaan we in op zaken als kleurkeuzes, foto’s, logo’s en maken we de blauwdruk van je website.

Yes, we gaan voor je aan de slag! We ontwerpen je website, regelen je Google Maps in of onderhouden je huidige site.

Het ontwerp laten we graag aan je zien! We hebben je wensen door vertaald in het ontwerp. Het moment om je eerste reactie te geven. Dit ontwerp vormt de basis om de website of webshop verder te ontwikkelen. We gaan bouwen!

De website is gebouwd! Je krijgt nu de gelegenheid om voor de laatste keer reactie te geven op het ontwerp. Alles is gebouwd op basis van jouw keuzes en wensen. 

Gefeliciteerd! Je bent akkoord met de website of webshop en we gaan live! Je klanten kunnen je gaan vinden en gebruik gaan maken van je producten of diensten. Vergeet je niet om je website geregeld te updaten? Te veel moeite? Laat ons het onderhoud & beheer doen. 

Wij gebruiken functionele cookies voor de best mogelijke website ervaring.